Saturday, 24 Mar 2018
www.zfr.org.mk
WELCOME TO THE WEB PAGE OF THE AFO

Dear,

This web page is result of our eforts to offer You, at one place, all the relevant information, initiatives, projects and attempts related to the operating of the Association. Here, you can find all the information, laws and bylaws. We sincerely expect Your remarks, suggestions and comments, all this with an aim of further development and strengthening of the mutual confidence and cooperation. For all the additional information, feel free to contact us on the e-mail address: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  

I hope that the contents of the web page will keep Your atention.

With respect,

Executive director

                                                                                                                                                                                               


 
Повик за обучувачи
There are no translations available.

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните ппретпријатија и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ финансирана од делегацијата на Европската Унија во Скопје преку ИПА програмата за финансиска поддршка на граѓанското општество и медиумите 2015.

Партнерите објавуваат јавен повик за обучувач(к)и кои ќе бидат ангажирани на обуки во периодот помеѓу април и мај 2018 година.

Крајниот рок за пријавување е 30 март. Деталниот јавен оглас може да го пронајдете овде

 
Работилница: „Добрата пракса во спроведувањето на ЈН, реформите кои претстојат во oбласта на јавните набавки и најчесто утврдени неправилности во доделувањето на договорите за ЈН„
There are no translations available.

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, следејќи ја долгогодишната традиција, календарот на активности, како и потребата и барањатаза меѓусебни континуирано инфорирање, размена на информации, искуства и згоелмување на вештините , со задоволство Ве покануваме на работилницата со наслов: „Добрата пракса во спроведувањето на јавните набавки, реформите кои престојат во областа на јавните навбавки и најчесто утврдени направилности во доделувањето на договорите за јавни набавки“, која ќе се одржи на 27 Марти 2018 година со почеток во 90.30 часот.

 

 
Цени на горивата
There are no translations available.

Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
20.02.2018 65,50 67,00 57,00 32/2018
06.03.2018 65,50 67,50 58,00 40/2018
20.03.2018 65,50 67,50 57,50 48/2018
 
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во ФЕВРУАРИ 2018
There are no translations available.

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец ФЕВРУАРИ 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Февруари 2018 година престануваат да важат (тука)

 
Најнови информации
There are no translations available.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 1 of 4

Порачка за 2018 година

 

НАРАЧАЈ ...

 


Примена на Законот за јавни набавки во пракса - III издание

 

 

 

Цена: 3950 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ... 


Прирачник за сметководство на буџетите и буџетските корисници

 

 


Цена: 2500 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ...


VNG International