Friday, 19 Jul 2019
www.zfr.org.mk
Нацрт Анализа - Добро владеење на општинската демократија и граѓанското учество на ниво на локална самоуправа
There are no translations available.

 
(ВИДЕО) Анализа: Потребите на граѓаните не соодветствуваат со општинскиот буџет
There are no translations available.

Анализа: Потребите на граѓаните не соодветствуваат со општинскиот буџет

 
Извештај за утврдени состојби, практики и препораки за подобро финансирање на судовите во РМ - втора анализа
There are no translations available.

Здружението на финансиски работници Ве информира дека во електронска верзија го издаде: „Извештајот за утврдени состојби, практики и препораки за подобро финансирање на судовите во Република Македонија - втора анализа“.

Изработката на Извештајот е дел од активностите на проектот „Изворите на финансирање, висината на обезбедените средства и нивното влијание врз независноста на судската власт - втора анализа“, спроведуван од Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, а финансиски поддржан од ПРОЕКТОТ „МРЕЖА 23+“ ИПА 2015/372-126, ФИНАНСИРАН ОД ЕВРОПСКАТА УНИЈА.

Проектот „Мрежа 23+“ го спроведуваат Институтот за европска политика - Скопје ЕПИ, како носител на проектот во партнерство со Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија во рамките на Програмата на ЕК ИПА за поддршка на граѓанското општество.

 
Известување
There are no translations available.

Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија се стекна со акредитација за вршење континуирано професионално усовршување на сметководители и овластени сметководители добиени од ИЦЦ НК за Република Македонија.

 

 
Иницијатива до Министер за финансии
There are no translations available.

 
Акциски грант CIVICA Mobilitas
There are no translations available.

 

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 3 of 5

 


 

Порачка за 2019 година

 

НАРАЧАЈ ...

 


Примена на Законот за јавни набавки во пракса - III издание

 

 

 

Цена: 3950 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ... 


Прирачник за сметководство на буџетите и буџетските корисници

 

 


Цена: 2500 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ...


VNG International