Tuesday, 20 Aug 2019
www.zfr.org.mk
Меморандум за разбирање и соработка
There are no translations available.

Извршниот одбор на Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија на седницата одржана на ден 13.11.2011 година го утврди текстот на Меморандум за разбирање и соработка

 
Мислење и одговор на мислење од МФ и УЈП
There are no translations available.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 5 of 5

 


 

Порачка за 2019 година

 

НАРАЧАЈ ...

 


Примена на Законот за јавни набавки во пракса - III издание

 

 

 

Цена: 3950 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ... 


Прирачник за сметководство на буџетите и буџетските корисници

 

 


Цена: 2500 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ...


VNG International