Вторник, 15 Окт 2019
www.zfr.org.mk
Мислење од УЈП за начинот на примена на член 32-а од законот за ДДВ од страна на општините
Ниво на корисникот: / 20
НајлошоНајдобро 

Здружението на финансиски работници на 27.02.2014 година достави барање до УЈП за добивање на одговор за начинот на примена на одредбите од член 32-а од Законот за ДДВ од страна на единиците на локалната самоуправа, во текот на вчерашниот ден добивме одговор за наведеното барање.

 
Мислење и одговор на мислење УЈП
 
Меморандум за разбирање и соработка

Извршниот одбор на Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија на седницата одржана на ден 13.11.2011 година го утврди текстот на Меморандум за разбирање и соработка

 
Мислење и одговор на мислење од МФ и УЈП
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 Следно > Крај >>

Страница 5 од 5

 


 

Порачка за 2019 година

 

НАРАЧАЈ ...

 


Примена на Законот за јавни набавки во пракса - III издание

 

 

 

Цена: 3950 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ... 


Прирачник за сметководство на буџетите и буџетските корисници

 

 


Цена: 2500 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ...


VNG International