Monday, 24 Jun 2019
ИПАРД Програма за развој на претпријатијата PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Friday, 24 March 2017 15:17
There are no translations available.

Почитувани,

Ве информираме дека во продажба е Бизнис Информатор со наслов: ЕВРОПСКИТЕ ПАРИ ОД ИПАРД 2014 - 2020 ЗА МАКЕДОНСКИТЕ БИЗНИСИ КОЈ, КАКО, КАДЕ, КОЛКУ, КОГА ???

Бизнис Информаторот претставува комплексна алатка во улога на обезбедување информации, поддршка и насоки за македонските бизниси со цел давање прецизни одговори за начиноте на аплицирање и обезбедување на Европските средства од ИПАРД програмата за 2014 - 2020

Last Updated on Monday, 27 March 2017 10:00