Tuesday, 25 Jun 2019
УЈП организира обуки за пријавување и оданочување на приходи од имот и имотни права (закупнина) PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Thursday, 04 January 2018 14:43
There are no translations available.

УЈП ги информира граѓаните дека од 9 јануари 2018 година отпочнува со реализација на едукативни програми наменети за граѓани на тема: „Пријавување и оданочување на приходи остварени од издавање под закуп и подзакуп на движен и недвижен имот“.

Целото соопштение можете да го прочитате тука