Monday, 24 Jun 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во ЈАНУАРИ 2018 PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Wednesday, 28 February 2018 14:06
There are no translations available.

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец ЈАНУАРИ 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Јануари 2018 година престануваат да важат (тука)

Last Updated on Wednesday, 28 February 2018 14:11