Monday, 24 Jun 2019
Работилница: „Добрата пракса во спроведувањето на ЈН, реформите кои претстојат во oбласта на јавните набавки и најчесто утврдени неправилности во доделувањето на договорите за ЈН„ PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Monday, 19 March 2018 11:29
There are no translations available.

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, следејќи ја долгогодишната традиција, календарот на активности, како и потребата и барањатаза меѓусебни континуирано инфорирање, размена на информации, искуства и згоелмување на вештините , со задоволство Ве покануваме на работилницата со наслов: „Добрата пракса во спроведувањето на јавните набавки, реформите кои престојат во областа на јавните навбавки и најчесто утврдени направилности во доделувањето на договорите за јавни набавки“, која ќе се одржи на 27 Марти 2018 година со почеток во 90.30 часот.

 

Last Updated on Tuesday, 20 March 2018 14:46