Четврток, 18 Јул 2019
Визија PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Вторник, 26 Јуни 2007 01:58
Национална асоцијација за обезбедување на обука, размена на информации, добри практики, знаења, искуства и развој во областа на ФУК и ВР во ЕЛС, буџетите и буџетските корисници, ЈП и други субјекти од јавниот сектор
Последно освежено на Среда, 09 Декември 2015 08:12