Четврток, 18 Јул 2019
Систематизација PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Вторник, 26 Јуни 2007 02:00
Во Здружението членуваат околу триста (300) финансиски работници од општините и јавните претпријатија од преку 2/3 општини  од вкупниот број општини во Република Македонија. Примарната цел на Здружението на финансиските работници е да стане организација која ќе ги претставува сите општини во земјата. За таа цел, Извршниот одбор има назначено дваесет и четири (24) Регионални координатори кои работат на промовирање на активностите на Здружението и обезбедуваат нови членови.


Здружението се состои од:

  • Собрание
  • Претседател
  • Извршен одбор
  • Извршен директор и
  • Регионални координатори
Органограм на ЗФР
Последно освежено на Вторник, 21 Мај 2019 13:17