Четврток, 18 Јул 2019
Стратешко планирање PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Вторник, 26 Јуни 2007 02:54
  • Изработен и донесен Стратешки план за период 2000-2002 година,
  • Изработен и донесен работен план за 2001 година.
  • Изработен и донесен Стратешки план за период 2003-2008 година,
  • Изработен и донесен работен план за 2003 , 2004, 2005, 2006 година и предлог работен план за 2007 година
Последно освежено на Понеделник, 18 Мај 2009 23:11