Четврток, 18 Јул 2019
Меѓународни обуки, тренинзи и студиски патувања PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Вторник, 26 Јуни 2007 02:55
  • САД – Обука за НВО Менаџмент, Октомври – Ноември 2005
  • Кардица – Грција, Јули 2004
  • Хаг – Холандија, Октомври 2003
  • Аризона – САД, Октомври 2001 Тусон – Вашингтон ДЦ
Последно освежено на Вторник, 24 Септември 2013 08:06