Среда, 22 Мај 2019
Меморандум за разбирање и соработка PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Четврток, 17 Ноември 2011 09:57

Извршниот одбор на Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија на седницата одржана на ден 13.11.2011 година го утврди текстот на Меморандум за разбирање и соработка

Последно освежено на Четврток, 17 Ноември 2011 12:17