Вторник, 15 Окт 2019
Поддршка на процесот на фискална децентрализација PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 24 Јули 2007 09:32
ImageВо рамките на Проектот „Поддршка на процесот на фискална децентрализација“ финансиски поддржан од OSCE Spillover monitor Mission to Skopje, Реализирана е втората серија на активноста: „Мониторинг на процесот на фискалната децентрализација”, која започна од 15 јули. Со мониторингот се опфатени 20 ЕЛС селектирани во 5 групи според повеќе критериуми и се направени анкети со што се утврди динамиката на процесот на фискалната децентрализација. (дополна со листа на општини и Анкетен прашалник)

 

ImageImage

Image 

Последно освежено на Вторник, 05 Јануари 2010 14:20