Вторник, 15 Окт 2019
Најнови податоци (јули) PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 24 Јули 2007 16:06
  • Просечно исплатена нето плата по работник во РМ во претходните три месеци  = 14.097,00
  • Просечно исплатена месечна нето плата по работник во РМ = 14.291,00
  • Републичко ПИО = 9.289,00
  • Оддел 75 – Јавна управа и одбрана, задолжителна социјална заштита = 10,769,00
  • Оддел 41 – Собирање, пречистување и дистрибуција на вода = 8,728,00
  • Оддел 90 – Отстранување на отпадоци и ѓубре, санитарни и слични активности = 7.907,00
  • Месечно даночно ослободување = 3.064,00
Последно освежено на Вторник, 05 Јануари 2010 14:38