Вторник, 17 Сеп 2019
Донатори PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Среда, 25 Јули 2007 10:21
 • OSCE – Spillover Monitor Mision to Skopje (Организација за безбедност и соработка во Европа);
 • USAID - MLGA
 • VNG International – Асоцијација на Холандските општини;
 • ФИООМ – Фондација Институт Отворено Општество – Македонија;
 • GTZ – IPS – Германско друштво за техничка соработка;
 • UNDP
 • SNV -  Холандска организација за развој;
 • NISPAcee – Мрежа на институти и училишта за јавна администрација во Централна и Источна Европа;
 • Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС);
 • SDC – Швајцарска Агенција за развој и соработка;
 • GGS – Асоцијација на Швајцарските општини;
 • EAR – EU – PHARE – Програма за развој на локална самоуправа;
 • MDW
 • Амбасадата на САД во Скопје;
 • Светска банка – Вашингтон ФДИ – Институт за фискална децентрализација;
 • Институт Отворено Општество Будимпешта

 

Последно освежено на Понеделник, 22 Јуни 2009 09:28