Среда, 22 Мај 2019
Мислење од УЈП за начинот на примена на член 32-а од законот за ДДВ од страна на општините PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 26 Март 2014 08:37

Здружението на финансиски работници на 27.02.2014 година достави барање до УЈП за добивање на одговор за начинот на примена на одредбите од член 32-а од Законот за ДДВ од страна на единиците на локалната самоуправа, во текот на вчерашниот ден добивме одговор за наведеното барање.

Последно освежено на Среда, 26 Март 2014 08:50