Вторник, 15 Окт 2019
Најнови податоци PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 30 Јули 2007 01:42
Просечно исплатена нето плата по работник во РМ во претходните три месеци (март, април, мај) = 14.230,00
Просечно исплатена месечна нето плата по работник во РМ (мај) = 14.328,00
Републичко ПИО = 9.313,00
Оддел 75 - Јавна управа и одбрана, задолжителна социјална заштита = 10.882,00
Оддел 41 - Собирање, пречистување и дистрибуција на вода = 8.357,00
Оддел 90 - Отстранување на отпадоци и ѓубре, санитарни и слични активности = 7.916,00
Месечно даночно ослободување = 3.064,00
Последно освежено на Вторник, 05 Јануари 2010 14:02