Вторник, 15 Окт 2019
Имплементирање систем на интерна контрола и внат.рев. PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 12 Септември 2007 07:19

ImageВо рамките на Проектот „Поддршка на имплементирањето на процесот на фискалната децентрализација” во соработка со Мисијата на OSCE во Скопје, успешно заврши проектната активност "Имплементирање систем на интерна контрола и внатрешна ревизија во ЕЛС", во чии рамки го подготви Прирачникот: „Пишување ревизорски извештаи” на македонски и на албански јазик и реализираше три регионални работилници.

 

Image ImageImage

Image

Последно освежено на Вторник, 05 Јануари 2010 14:21