Среда, 22 Мај 2019
Водич „Примена на Законот за јавните набавки во пракса“ - III издание PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 11 Ноември 2015 07:49

Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија во соработка со авторите го издаде III-то издание на Водичот „Примена на Законот за јавни набавки во пракса“. За таа цел Ве информираме дека доколку сте заинтересирани Водичот можете да го набавите преку Здружението по цена од 3.950 денари со вклучен ДДВ по примерок, со потполнување на приложената Порачка.

Последно освежено на Среда, 11 Ноември 2015 08:04