Вторник, 15 Окт 2019
Трезорско работење - трета работилница PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Четврток, 04 Октомври 2007 08:27

ImageПроектната активност "Поддршка на функционирањето на трезорскиот систем" како дел од Проектот "Поддршка на имплементирањето на процесот на фискална децентрализација" во соработка со Мисијата на OSCE во Скопје претставува директна поддршка на финансиските работници во ЕЛС, кои се задолжени за трезорското работење. На 02 и 03 Ноември 2007 година во хотел "Макпетрол" - Маврово се одржa последната од трите регионални работилници на која се разрешиа некои потешкотии во практичното имплементирање на трезорските одредби.

 

ImageImageImage

 

Последно освежено на Вторник, 05 Јануари 2010 14:30