Вторник, 15 Окт 2019
Дисеминациона програма PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Петок, 05 Октомври 2007 08:23

ImageЗдружението на финансиски работници  и VNG International го имаат задоволството да Ве запознаат со Дисеминационата програма на проектот LOPAD II за компонентата Финансиски менаџмент. Програмата се состои од серија од три дводневни работилници, од кои секоја се состои од комбинација на работилница и работна посета до Пилот Општина на LOPAD II за Финансиски менаџмент. Серијата од три работилници ќе се одржат според следниот редослед:

  • Битола 05 и 06 Октомври 2007 година;
  • Кичево 09 и 10 Октомври 2007 година;
  • Пробиштип 02 и 03 Ноември 2007 година

 

ImageImage

ImageImage

ImageImageImage

ImageImageImage

Последно освежено на Вторник, 05 Јануари 2010 14:21