Вторник, 15 Окт 2019
Процес на буџетирање во ЕЛС за 2008 година PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Петок, 19 Октомври 2007 05:41

ImageЗдружението на финансиски работници  на 26 и 27 Октомври 2007 година во Клуб на пратеници - Скопје одржа семинар на тема: "Процес на буџетирање во единиците на локална самоуправа за 2008 година". На семинарот учествуваат околу 100 претаставници од Општините и буџетските корисници. Нашиот долгогодишен експерт Г-ѓа Вукица Савеска ги запозна учесниците за превземањето на неопходните активности за изработка на Буџетот за 2008 година.

 

Во соработка со нашите експерти се обезбеди нова електронска апликација за изработка на Буџетот на ЕЛС за 2008 година, што претставува олеснување на подготовките и унифицирање на постапката кај сите ЕЛС.

 

ImageImage

Последно освежено на Вторник, 05 Јануари 2010 14:29