Среда, 22 Мај 2019
ИПАРД Програма за развој на претпријатијата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Петок, 24 Март 2017 15:17

Почитувани,

Ве информираме дека во продажба е Бизнис Информатор со наслов: ЕВРОПСКИТЕ ПАРИ ОД ИПАРД 2014 - 2020 ЗА МАКЕДОНСКИТЕ БИЗНИСИ КОЈ, КАКО, КАДЕ, КОЛКУ, КОГА ???

Бизнис Информаторот претставува комплексна алатка во улога на обезбедување информации, поддршка и насоки за македонските бизниси со цел давање прецизни одговори за начиноте на аплицирање и обезбедување на Европските средства од ИПАРД програмата за 2014 - 2020

Последно освежено на Понеделник, 27 Март 2017 10:00