Tuesday, 15 Oct 2019
Известување PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Monday, 21 August 2017 13:43
There are no translations available.

Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија се стекна со акредитација за вршење континуирано професионално усовршување на сметководители и овластени сметководители добиени од ИЦЦ НК за Република Македонија.

 

Last Updated on Wednesday, 13 September 2017 12:36