Вторник, 20 Авг 2019
Известување PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 21 Август 2017 13:43

Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија се стекна со акредитација за вршење континуирано професионално усовршување на сметководители и овластени сметководители добиени од ИЦЦ НК за Република Македонија.

 

Последно освежено на Среда, 13 Септември 2017 12:36