Вторник, 17 Сеп 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во СЕПТЕМВРИ 2017 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Четврток, 05 Октомври 2017 12:21

Почитувани,

Подетални информации за законскит еи подзаконските акти донесени во месец СЕПТЕМВРИ 2017 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законскит еи подзаконските акти кои што во месец Август 2017 година престануваат да важат (тука)

Последно освежено на Четврток, 05 Октомври 2017 12:25