Сабота, 23 Мар 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во НОЕМВРИ 2017 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 20 Декември 2017 10:03

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец НОЕМВРИ 2017 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)