Сабота, 23 Мар 2019
Работилница: Изготвување на финансиските извештаи/завршната сметка за 2017 година кај буџетите, БК, ЕК, ЈУ, ЈЗУ и ЈП PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Четврток, 21 Декември 2017 11:09

Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија, следејќи ја долгогодишната традиција, календарот на активности како и потребата и барањата за континуирано и меѓусебно информирање, размена на информации, искуства и зголемување на вештините со задоволство Ве поканува на работилницата на тема: „Изготвување на финансиските извештаи/завршната сметка за 2017 година кај буџетите, буџетските корисници, единките корисници, јавните установи, јавните здравствени установи и јавните претпријатија“ која ќе се одржи во Банско, Република Бугарија, во хотел „Bansko Spa and Holidays“ во периодот од 24 до 27 Јануари 2018 година, хотел „Континентал“ - Скопје на 02 и 03 Февруари 2018 година и хотел „Манастир“ - Берово на 09 и 10 февруари 2018 година

 

Последно освежено на Четврток, 04 Јануари 2018 13:32