Недела, 24 Мар 2019
УЈП организира обуки за пријавување и оданочување на приходи од имот и имотни права (закупнина) PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Четврток, 04 Јануари 2018 14:43

УЈП ги информира граѓаните дека од 9 јануари 2018 година отпочнува со реализација на едукативни програми наменети за граѓани на тема: „Пријавување и оданочување на приходи остварени од издавање под закуп и подзакуп на движен и недвижен имот“.

Целото соопштение можете да го прочитате тука