Недела, 24 Мар 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во ДЕКЕМВРИ 2017 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 22 Јануари 2018 09:32

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец ДЕКЕМВРИ 2017 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Последно освежено на Понеделник, 22 Јануари 2018 09:43