Сабота, 23 Мар 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 23 Јануари 2018 11:42
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
26.12.2017 66,50 68,00 55,00 190/2017
01.01.2018 66,50 68,00 58,50 197/2017
10.01.2018 66,50 68,50 59,50 3/2018
23.01.2018 67,50 69,50 60,50 13/2018