Сабота, 23 Мар 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Четврток, 08 Февруари 2018 12:13
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
23.01.2018 67,50 69,50 60,50 13/2018
06.02.2018 68,00 69,50 59,50 23/2018
20.02.2018 65,50 67,00 57,00 32/2018
Последно освежено на Вторник, 06 Март 2018 13:19