Сабота, 23 Мар 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во ЈАНУАРИ 2018 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 28 Февруари 2018 14:06

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец ЈАНУАРИ 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Јануари 2018 година престануваат да важат (тука)

Последно освежено на Среда, 28 Февруари 2018 14:11