Сабота, 23 Мар 2019
Работилница: „Воспоставување на финансиското управување и контрола кај субјектите од јавниот сектор, вработување и унапредување на административните службеници и воспоставување на регистар на вработени во јавниот сектор“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 06 Март 2018 12:25

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, следејќи ја долгогодишната традиција, календарот на активности, како и потребата и барањата за континуирано меѓусебно информирање, размена на информации, искуства и зголемување на вештините, организира работилница на тема: „Воспоставување на финансиското управување и контрола кај субјектите од јавниот сектор, вработување и унапредување на административните службеници и воспоставување на регистар на вработени во јавниот сектор“, која ќе се одржи на 16 и 17 Март 2018 година во хотел „Континентал“ - Скопје.

 

 

Последно освежено на Вторник, 06 Март 2018 12:31