Недела, 24 Мар 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 06 Март 2018 13:19
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
20.02.2018 65,50 67,00 57,00 32/2018
06.03.2018 65,50 67,50 58,00 40/2018
20.03.2018 65,50 67,50 57,50 48/2018
Последно освежено на Вторник, 20 Март 2018 14:46