Недела, 20 Јан 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во ФЕВРУАРИ 2018 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 13 Март 2018 15:05

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец ФЕВРУАРИ 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Февруари 2018 година престануваат да важат (тука)

Последно освежено на Вторник, 13 Март 2018 15:11