Сабота, 23 Мар 2019
Работилница: „Добрата пракса во спроведувањето на ЈН, реформите кои претстојат во oбласта на јавните набавки и најчесто утврдени неправилности во доделувањето на договорите за ЈН„ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 19 Март 2018 11:29

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, следејќи ја долгогодишната традиција, календарот на активности, како и потребата и барањатаза меѓусебни континуирано инфорирање, размена на информации, искуства и згоелмување на вештините , со задоволство Ве покануваме на работилницата со наслов: „Добрата пракса во спроведувањето на јавните набавки, реформите кои престојат во областа на јавните навбавки и најчесто утврдени направилности во доделувањето на договорите за јавни набавки“, која ќе се одржи на 27 Марти 2018 година со почеток во 90.30 часот.

 

Последно освежено на Вторник, 20 Март 2018 14:46