Сабота, 23 Мар 2019
Повик за обучувачи PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Четврток, 22 Март 2018 13:47

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните ппретпријатија и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ финансирана од делегацијата на Европската Унија во Скопје преку ИПА програмата за финансиска поддршка на граѓанското општество и медиумите 2015.

Партнерите објавуваат јавен повик за обучувач(к)и кои ќе бидат ангажирани на обуки во периодот помеѓу април и мај 2018 година.

Крајниот рок за пријавување е 30 март. Деталниот јавен оглас може да го пронајдете овде

Последно освежено на Четврток, 22 Март 2018 14:15