Сабота, 23 Мар 2019
Повик за веб апликација PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 26 Март 2018 14:33

Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија објавува Оглас за изработка на веб апликација