Понеделник, 24 Јун 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 03 Април 2018 12:09
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
20.03.2018 65,50 67,50 57,50 48/2018
03.04.2018 67,50 69,00 59,00 59/2018
17.04.2018 68,00 69,50 60,00 67/2018
01.05.2018 70,00 71,50 62,00 77/2018
Последно освежено на Среда, 02 Мај 2018 09:40