Понеделник, 24 Јун 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во МАРТ 2018 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 17 Април 2018 09:05

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец Март 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Март 2018 престануваат да важат (тука)