Sunday, 20 Jan 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во МАРТ 2018 PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Tuesday, 17 April 2018 09:05
There are no translations available.

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец Март 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Март 2018 престануваат да важат (тука)