Вторник, 25 Јун 2019
(ВИДЕО) Анализа: Потребите на граѓаните не соодветствуваат со општинскиот буџет PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Четврток, 19 Април 2018 20:37

Анализа: Потребите на граѓаните не соодветствуваат со општинскиот буџет