Понеделник, 24 Јун 2019
Работилница: „Предизвиците во јавните набавки - примена на постојниот Закон за јавни набавки и вовед во новиот Нацрт - закон за јавни набавки“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Петок, 04 Мај 2018 07:51

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, следејќи ја долгогодишната традиција, календарот на активности, како и потребата и барањата за континуирано меѓусебно информирање, размена на информации, искуства и зголемување на вештините, Ве поканува на рабоилница на тема: „Предизвиците во јавните набавки - примена на постојниот Закон за јавни набавки и вовед во новиот Нацрт - закон за јавни набавки“ која ќе се одржи на ден 17 Мај 2018 година (четврток), во хотел „Континентал“ - Скопје.