Среда, 22 Мај 2019
Барање за поднесување понуда за набавка на услуга за ревизија PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Петок, 18 Мај 2018 11:16

Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија спроведува постапка за набавка на услуги за ревизија на спроведување на проектот: „Добро владеење на општинската демократија и граѓанското учество на ниво на локална самоуправа“. Ве молиме Вашата понуда да ја доставите најдоцна до 28.05.2018 година до 16 часот.