Среда, 22 Мај 2019
Барање понуда за печатење PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 13 Јуни 2018 12:19

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија (ЗФР) е имплементатор на проектот „Добро владење на општинската демократија и граѓанското учество на ниво на локална самоуправа“. Како дел од активностите на проектот е изработен извештај за состојбите, кој е потребно да биде соодветно обработен и испечатен во 150 примероци. За таа цел имаме потреба од правен субјект кој ќе изработи: „Идејно решение на корица, технички/графички дизајн и печатење на Извештајот за проектот“

Сите заинтересирани понудувачи можат да достават писмена понуда најдоцна до 18.06.2018 година. Потоа ќе следи селекција на најповолен понудувач.

 

 

Последно освежено на Среда, 13 Јуни 2018 12:30