Tuesday, 17 Sep 2019
Барање понуда за печатење PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Wednesday, 13 June 2018 12:19
There are no translations available.

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија (ЗФР) е имплементатор на проектот „Добро владење на општинската демократија и граѓанското учество на ниво на локална самоуправа“. Како дел од активностите на проектот е изработен извештај за состојбите, кој е потребно да биде соодветно обработен и испечатен во 150 примероци. За таа цел имаме потреба од правен субјект кој ќе изработи: „Идејно решение на корица, технички/графички дизајн и печатење на Извештајот за проектот“

Сите заинтересирани понудувачи можат да достават писмена понуда најдоцна до 18.06.2018 година. Потоа ќе следи селекција на најповолен понудувач.

 

 

Last Updated on Wednesday, 13 June 2018 12:30