Среда, 22 Мај 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 10 Јули 2018 12:12
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
26.06.2018 71,00 73,00 63,50 116/2018
10.07.2018 72,00 74,00 64,00 126/2018
24.07.2018 71,00 73,00 62,50 135/2018
Последно освежено на Вторник, 24 Јули 2018 11:34