Среда, 22 Мај 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 20 Август 2018 12:57
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
24.07.2018 71,00 73,00 62,50 135/2018
07.08.2018 71,50 73,00 62,50 145/2018
21.08.2018 71,00 72,50 63,00 154/2018
Последно освежено на Вторник, 21 Август 2018 13:53